Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GARDENPARTY

När rosorna blommar
håller min trädgård gardenparty
och jag är bjuden




Fri vers av Annika J
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-01 16:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
underbara samtal i trädgårdens gömslen!
2020-08-02

    Maria Malm
Inte behöver man oroas av smittrisk på den festen!
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Annika J