Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen har inga fickor ...!

 

Själen har inga fickor,

Och ändå slutför vi ingenting med det! Vi sätter problem och hopp, drömmar och önskningar, hat och kärlek ... utan att tänka på hur han kan leda dem alla ...
Själen behöver kärlek och skönhet!
Annars bleknar det!
Det har inga trösklar eller hinder ... vi bygger bara väggar som kväver det ...

Ta hand om din själ.
Var försiktig med vem du öppnar den, men var försiktig med vem du släpper in. Inte alla som bankar på din dörr har goda avsikter, inte alla som säger att de älskar dig verkligen gör det. Låt inte "smutsiga" människor bli smutsiga. Om det slutar göra detta kan du knappast rengöra det för "fläckar".
"Fläckar" som kommer att förändra dig för alltid, till en person med tvivel, ånger, bittera minnen och smärtsamma adjöer, som fick dig att inse att kärlek och förtroende inte bör ges till någon.

Älska dig själv mest. Låt inte din själ bero på en annan själ.

"Ta hand om din själ" betyder inte att ge honom choklad, ta honom till spaet eller jag vet inte vilka revolutionerande behandlingar eller parfymer med Chanel. "Ta hand om din själ" betyder att ta hand om dina känslor och känslor, inte försumma det du frågar om dig själv, älska och göra det på ett sådant sätt att du är nöjd med dig själv, med dig själv dig själv, med ditt liv.

Nej, det är inte lätt, men om du försöker få ut det mesta av allt som händer dig kommer du säkert att fylla ditt hjärta i slutändan. av glädje och din själ kommer att förenas med det du har erbjudit på vägen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-07-01 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP