Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp i minnet



Som starkt saknad

förs du

åter in i

någons kärna

av medvetande



och återfår

tillblivelsekonvolutet

där du flugit dig

en vip-plats

i minnesbanken.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-01 17:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i hjärtat lever de
nära
2020-07-12

  Boneyfrank VIP
Man märker hantverket. Det är en hop ord som är noga utvalda och som spelar i samklang. Om det låg mycket arbete bakom dikten vet man inte, men förmodligen. Vackert!
2020-07-11

  Malin Tyberg VIP
Fint skildrat. Så länge du minns finns de saknade kvar.
2020-07-08

    Lena Staaf VIP
Fyndigt formulerat! Ett minne som framträder?
2020-07-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
"en VIP plats i minnesbanken"
vilket finurligt uttryck!
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP