Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄNT HAV - tanka

Stormen sliter loss

vårdslöst förankrad farkost

i orolig vik

till resa på okänt hav

bland grynnors lystna ögon




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-01 18:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint. Jag föreställer mig en mänsklig situation som är väldigt snyggt fångad.
2020-07-02

  SatansSon VIP
får mig att associera till denna dikten ja skrev 2013.https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1601167

2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP