Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hångel i 24 timmar

Vad som helst
vad som helst
bara inte
det här

koas aktiga ickte tillvaro liv
känns ingenting
allt bara grått och vit
på väg ingenstans

Vad som helst
vad som helst
bara det
här

pulserande vibrerande liv
snöande ängla stoft
glittrande asfalt på väg hem




Övriga genrer av Neal
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-07-01 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal