Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Little Wing

Tandsträngaspel som
sprängde himmelsfären

Ditt huvud bar jag
runt min hals
som en maskot
från Hötorget

Till dina toner
förtrollades jag
till kvinna




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-01 20:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
"Tandsträngaspel som
sprängde himmelssfären", det är en fantastisk beskrivning : )
2020-07-02

  BenGust VIP
"Liitle wing" lär komma från The Jimi Hendrix Experience andra fullängdare:
"Axis bold as love". Enorm skicklig gitarr-virtuositet. Hendrix lirade ju med tänderna och bakom ryggen. Måste betytt mycket för många.
"The wind cries Mary" tyckte jag bäst om.
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP