Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myllan

Står i myllan
förnimmer min koppling
till denna plats

Till vilken jag har rötter
som sträcker sig
till århundraden
bakåt i tiden

Sverige har under denna tid färdats
från fattigdom och armod
till rikedom och överflöd

Jag är en länk i denna kedja
under min stund på jorden




Fri vers av AA VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-02 00:37



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint, och vår stynd på jorden är värdefull
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP