Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende

______________________________

Månskensklädda nätter väcker sinnet

beslagtar mitt hjärta

förvirrar min själ

 

likt midnattsblå längtan

ensam i världen

på väg längs den väg där jag tappade allt

 

dimman tätnar med timmarnas följe

gräver i djupet av forntida minnen

som tycks glesas ut alltmer

 

mörka ridåer i mitt sinne

stjäl stundom mitt liv

lär mig att myntet alltid har två sidor

 

minns tunneln med ljuset

hur jag längtade dit

Det skrämmer mig att jag ofta gör det ännu

______________________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-02 01:36



Bookmark and Share


  Peter G VIP
ibland är mörkret nära, svårt att alltid vara stark...
2020-07-11

  Sparvögat VIP
Må ljuset vinna, mörkret försvinna...
Så fint komponerade är dina ord ...
2020-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om livet, om mörker och ljus!
2020-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Det mörka och det ljusa i själen, väl beskrivet att kännas igen av många.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP