Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Fri vers


.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-07-02 01:50



Bookmark and Share


  AKT VIP
Precis, den går utanför ramarna av det gängse.

2020-07-02

  Ulf Carlsson VIP
Fri vers är alldeles för ofta meningslös och saknar interpunktion.
Den liksom ligger och lurar på att bli skriven...
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP