Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Telefonförsäljare

Du jagar kunder,
inga lugna stunder,
ord i tusenfalt,
men utan sting,
ingenting
i allt.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-02 13:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat! Betackar mig för dessa, som många gånger inte är seriösa.
2020-07-03

    Mim
Wow! Denna texten beskriver verkligen en telefonförsäljares vardag.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP