Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettpärlekollektivet



Mitt lungpositiv


svettpärlekollektivet


droppfallets ensemble


Trutarnas klippgömmen


och bossanovan från havet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-02 14:44



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser detta som att du andfådd och svettig lyssnar på vågornas bossa !
2020-07-08

    Lena Staaf VIP
Svettpärlekollektivet, fint ord. Ett gäng som jobbar tillsammans för en gemensam sak.
2020-07-02

  Elinor Sörensson VIP
Nysammansättningarnas
triumftåg
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP