Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR BLIND

den tar sej genom eld och vatten

Av den man kan bli bländad 

i den mörkaste natten

Ser varken fel eller brister

den drabbade sitt förstånd ofta mister

Den kan göra en trasig människe hel

om man till den sej ger

Men slocknar den då man ser

där den dragit fram är allt upp och ner

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 14:52



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ja, så kan det vara.
2020-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid, men det händer nog ibland...
2020-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara.
Bra skrivet.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP