Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelhaiku (på väg)


 



ångande asfalt

 

bilväg klyver storskogen

 

djurstigar syns ej

 

 

krock hare och bil

 

kadaver på vägbanan

 

korp äter rester




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 15:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vägdöden för våra fyrfota vänner. Ändå fint skrivet.
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg