Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BITTERHETENS KALK

 

I nattens tysta vaka

tankar vandrar bort

till gömda sorgers rike

och bitterhetens kalk

 

fylld med faderslängtan

hårda ord och plågor

obarmhärtig närhet tvingad

livet uti barndomslandet

 

i morgons röda soluppgång

nya dagen sakta randas

svept i hoppets slöjor

när kärlek fångar orörd dag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-02 17:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamt med en del minnen...
2020-07-11

  M.Eta
Det hopplösa finns där i bakgrunden för alltid!
2020-07-05

  Niliboy
Fader vår är en fin bön!
2020-07-04

  Boel Lindell
Enastående fint tecknat - men ingen borde bära på såna minnen. I sista strofen tänds hoppet åter. Kärleken är störst av allt. Den helar oss och renar oss.
2020-07-04

    Sefarge VIP
Luttrat insiktsfullt skriftat!
Att låta det kommande
Hoppfullt besegra det
Förgångnas hopplösa
Handlingar?

2020-07-02

  Blomma-Stjärna VIP
smärtsamt
fasansfullt

modigt
vackert

"obarmhärtig närhet
tvingad livet uti barndomslandet"

2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP