Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan svar

Bortom oändligheten...
bortom gränsen
för vårt förstånd

fanns intet
och
ingenting

ingenting
och intet
hände

-

var hönan
eller ägget
först

innan tid kom

och
Big Bang
sa klick

förundran
är en av dem
som blivit till




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-02 17:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
förundran - ett finurligt ord, en stig in i det oändliga - eller en återvändsgränd -TACK!
2020-07-06

    Lena Söderkvist VIP
Evighetsfrågorna, ständigt aktuella, bokstavligen staplade på/under varandra.
2020-07-05

  lila fjäderblomman VIP
Förundran är ett helande tillstånd!
2020-07-03

  Blått Norrsken VIP
Texten griper tag och jag finner intresse i läsande flöde
FINT !!!
2020-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankeväckande och bra skriftat! Svaren står ofunna, hur vi än funderar.
2020-07-03

  Respons VIP
Hisnande perspektiv!
2020-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om det stora hela, upplever ofta att det är ett mysterium som jag inte förstår!
2020-07-03

  Kungskobran VIP
Jag tänker på Harry Martinsson som fick frågan om han trodde på Gud.
I valet mellan att tro på en gud eller det stora okända väljer jag det senare
2020-07-03

    Lena Staaf VIP
Mänsklighetens eviga frågor. Vi får inte svaren, bara förundran.
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP