Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäng, häng och refräng...

Leendet kan va´en så´n sväng
som ju totalt plussar upp ett gäng...
En så´n enkel grej
visar ju, dej och mej:
Vad som då behövs för ett gott häng!!!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2020-07-02 18:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En kort text kan säga 'mycket', så förvaltar väl en just smycket, minnen blir gärna som länge livande, upplevelser är då skönt givande, om av det roliga slaget själva tycket.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt