Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gym instruktion

Bröstkorg framför axeln
Hjärtat framför huvudet
Jag ville jag visste
jag levde mitt liv
just så




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 19:32



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det kan jag instämma i !
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP