Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en melonkärna


Bara det gröna vattenmelon skalet
Ligger kvar på fruktfatet
Som igår
Var välfyllt av svalkande
Härligheter
livet
Känns urgröpt
Uppätet




Livet känns lite som en vattenmelonkärna



blankt




Övriga genrer av lilla t
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-02 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t