Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var tider då och nya glasögon nu *


Nötter och frön

Hon kan laga nötter och frön
det kan inte alla må du tro
äppelmos och nattsväva

kyssarna en promenadstig
med botanisk trädgård
runtomkring
långt att färdas till
svårt att lämna

märklig är min tidiga morgon
efter tre timmars sömn
har skarpa glas nu
kan se så tydligt

hon snusar så djupt
en evighetsstudie
ögonsmek

till slut
kraxig morgonstämma
kisande ögon gröna
hennes mun formar

god morgon sötnos




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP