Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om dig.

Ögon. Vibrerande och fascinerande. Leende. En utopi i min värld som bara förgör. Mig.
Du är så ovetande. Så bara du. Vet du varken vill eller har förmågan. Att se. Känna. Inse.
Mitt mående. Må skrämma. Kanske till och med döda det minimala du ser i mig. Jag är dock den som aldrig ens skulle våga. Anta. Att jag någonsin skulle beröra en annan själ. What so ever.
Någonstans är jag övertygad. Trots allt. Att du såg. Visste. Insåg. Det jag fortfarande bär på. Det heliga. Smärtsamma. Starka men sårbara...
Du är saknad. Då. Nu. In i döden.
Mitt varande är ofullständigt. Kommer så förbli. Alltid och jämt.




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-07-03 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP