Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissus behövde inte vara...

Narcissus behövde inte vara en han...
Ungefär som att Gud inte behöver vara en Han!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-07-03 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim