Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbete under solen.

Ett Arbete.
Att Arbeta, så självklart, för den som gör det.
Att gå arbetslös, men ändå fördriva tiden, med sina hobbies, ty pengar får den som är arbetslös, dock är den inte så högavlönad!
Att föda barn, med sina timmar, ett arbete som resulterar i efterarbete,ett barn eller två för vissa, och som sedan ger barnbidrag, en slags lön för mödan!
Att inte välja att skaffa barn, men ta hand om sig själv, ger och tar pengar!
Så, ni ser...
Arbete kan vara så mycket, för olika människor, för olika samhällsgrupper.
Och ändå har jag fått utöka termen Arbete, för egentligen; Vem arbetar inte?
Inte någon under solen.
Allt handlar om sysselsättning på något sätt...
Och alla levande gör det!




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-03 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim