Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är glöden



Apa ser,
apa gör

Kopior av kopior

Vart är vreden,
vart är självrespekten,
var är raseriet






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-07-03 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2