Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya religioner


Det är inte hjärtlöst,
det är mitt hjärta som bär smärta

Den enkla dög aldrig,
det vanliga duger inte,
det ska vara magiskt eller inget






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-07-03 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2