Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte förrän då slog det mig att det som driver en motor till havs, även lämnar spill och spår i vattnet. Till och med människor vilka påstår sig 'kämpa för miljön' kan vara sådana där 'miljöbovar' de säger sig bekämpa och hur tänker de då?


Ibland kastar Monica...





Ibland kastar Monica
sten på något som ser ut som darrande stilla
stående luft i värsta middagshettan.

Som för att få veta
om det där som blänker
verkligen är en sorts vatten.

Kanske en sjö till och med,
om det sedan
är drickbart eller inte.

Trots att det är 'fullt' av spill
från det som troligen
driver båtmotorer världen över.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP