Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gudomliga nedstigningen och uppstigningen som en människa, från munnen till stegen, antroposofist! (Antroposofin avvisar svart magi, trolldom och djävladyrkan)


Månen ser upp till mig.

 https://www.bhg.com/syndication/how-to-see-thunder-moon-eclipse-july-4/?utm_campaign=bhg_mybhg&utm_content=internalsyndication_travelandleisure&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_term=5efdfaa65239c600012ca9a8&fbclid=IwAR2b6KC8J62a3XNe4NqDfvezb7XG8tFXfojtDS_SHoF8hmt3th1YZfK3kGI


Månen ser upp till mig.

Ett krossat imperium

Vinden svepte

Livlinjen blåses bort.

Du har inget kvadrat

Skrivet över gränsen

Ålder var dammen.

                 *

Besättningar av sorg lämnar

Producerar välbefinnande.

Förstörbar dödlig bild av gudomlighet

Det gudomliga jaget!

På vägen att återvända till världen,

Det enda målet att bli den här passagen

Ger en känsla av fullhet och lycka.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-07-03 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP