Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja den var verkligen populär en kort tid


Minns ni statyetten med de tre aporna som var så populär

Den ena apan höll för munnen den andra för öronen den tredje ögonen.
Denna statyett finns i en mängd olika utföranden. och skall tolkas allegoriskt eller?
Kanske som mänsklighetens tillkortakommanden eller läge i det stora dramat som är livet.
I mitt speciella läge i mitt förhållande till den grötmyndighet som kallas för överförmyndarnämnden. En ansamling av politiker på division tre-fyra nivå eller kanske ännu lägre om en sådan finnes. De varken hör ser eller pratar.
Det är klart hade jag varit en större kreativ ordkonstnär hade jag kunnat sätta de riktiga orden på min situation men icke sa nicke
det finns ett standardskämt inom författarskrået som lyder inspiration är 20 procent och arbete 80 procent och tyvärr är jag nog en riktig liten latmask.

Fast det hela är ju inte sant de/vi både hör och ser och pratar men de lyssnar knappast och det ju mycket svårare att illustrera.
och nu kommer den stora frågan är det en skillnad mellan att höra eller lyssna?
Jag hör dig men jag lyssnar inte..




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-07-03 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP