Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen jag ännu väntar på skall bli uppfylld

Jag är en kvinna
du är en man

tillsammans har vi allt att vinna
låt oss visa andra vad vi kan.

En kram vi ger varandra ofta
en kyss så het och en puss så god

tillsammans vi älskar att softa
vi ger varandra kraft och mod

våra kroppar förenas i kärlek och hetta
när vi ser varandras längtande kroppar

vi kan inte på varandra se oss mätta
och känslorna i kroppen hetsigt hoppar

att få älska den människa man vunnit
är bäst av allt i detta livet

vi har inte sett allt, det har vi inte hunnit
men vi tar inte allt för givet

att få känna din hand i min var dag
och få vandra framåt och få älska med dig

jag tror vi tillsammans har hittat kärlekens lag
och hoppas du känner detsamma för mig

Detta har varit min dröm i flera år
att finna en man som passar min själ

det har i mitt hjärta satt sina spår
så jag väntar än på en man som mitt hjärta stjäl.

















Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-03 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP