Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdsrönnsblues

Sorgesökande glider
mina ögon nedför
gammelrönnens
sargade stam

Snart blott ett minne
vilar hela dess tyngd
mot lönnen bredvid




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-03 11:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vart är sidensvansarna som ska äta rönnbären i år? i alla fall senare än vanligt. Har de fått pandemivarning?
Då passar din blues rätt väl.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP