Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hand...

Kärleken går iland med mycket...
Som omgivningen missar...
Med bara känsel som organ
kan den räcka till, täcka till
och väcka till på många plan..

Här betyder status ingenting...
Ej ring eller pengar, den tar ut
helt andra svängar...

Lyfter, rycker upp, håller om
kan ge liv åt nå´t dött
som man aldrig trodde
skulle bli återfött...

Man har ju så mycket
för just detta blött...

Den sägs ju lysa när den
kommer, men ingen har
alls sett den då...

Men när den försvinner
när det varma dalar
då slår det till i en
vad var det som brann
så klart och underbart...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 12:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, visst, men varför uppstår stundom tanken eller känslan av att 'själv inte kunna räcka till, trots att föremålet vid ens sida är så uppåt väggarna underbart?'
Texter som dina kan ibland så väcka ens undran om 'saker och ting'.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt