Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan

 

 

 

vindarna sveper vida luften andas klar ren

befriade

befrielse

befria

dessa instängda tankar

dansa med vinden dansa med månsilver med månblommor i hår

ej knutet ej virat

löst böljande

moln

spinnerskor spinner klarhet regnbågsljus

se det vindarna genom luftens viskning frigör

 

 

 

lös denna knut

illusionen av

tanke

 

stig in i dröm

 

 

 

öppna paraplyet se baldakinen

minns

eldarna

 

hur folken dansade

 

se rökelsekaret vagga tankar in i vaken ro

 

 

stenstränderna minns hur

havet baddade deras tankar

minns

hur havet andades silver

 

sälarna

med tindrande ögondjup

blanka

glänsande

 

 

tärnor svävar

stenstränder svävar med

så är det med luften

bära

bär

bärs

 

så är jag en av dessa stränder

drömmer utan att ses

 

 

jag har gömt mig

du skall aldrig finna mig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-03 12:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Som om du vill öppna upp
instängdhetens teater
ej knutet ej virat.
Samtidigt önskar du vaska fram klarheten och nå de tindrande
ögondjupen och indirekt underlätta
tillvaron för andra.

2020-07-06

  Åse Tropp VIP
Vackert ordsnide!
2020-07-06

    Sefarge VIP
Återigen tack för
En befriande dikt
Från din "fjäderpenna"
Som inger frid o harmoni!
Från den instängda kakafoniska
Marknads världen de flesta av
Oss känner sig befinna sig
Mitt i. ..


2020-07-04

  Domenico VIP
Dimensioner...måtte vi nå ditin...dimensioner där tillåtandet existerar...
Som alltid en vacker text av Dig!
2020-07-04

    ej medlem längre
Dina ord lägger sig som ett skimmer över det ursprungliga och magiska i vår värld som ibland ligger dolt under förfall.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser