Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om resterna

När blev armarna styva?
Vid vilken tidpunkt av det slösat försöket förvandlades de till vingar ?
Det livet som finns kvar ingen kan använda om igen.




Fri vers (Fri form) av Amadea
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amadea