Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom dina penseldrag fagerlagda



Slog upp fönstret

mot sepiakolorit

det från längesen


strömmande


Men innan tillvaron

endast blev

dekorvägg för


allt passerat


Önskade jag

skeendet såsom

dina penseldrag


fagerlagda




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-03 15:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sepia..
fagerlagda

så vackert
2020-07-12

  Solweig Jansson VIP
Vackert och rytmiskt om minnen ....
2020-07-08

    Lena Staaf VIP
Förr och nu glider samman. Penseldrag - då tänker jag på en bild eller händelse under utformning. Penseldrag är också ett ord som liknar anletsdrag. Kanske finns någons ansikte här bland skuggorna.
2020-07-03

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar så mycket melodin i sista raderna och inledningen ... fint
2020-07-03

  Öknens Ros VIP
Ett språk som fascinerar och ger funderingar.
2020-07-03

  Elinor Sörensson VIP
Vemodsvacker målning
i poesiram
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP