Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karousell

Hur många gånger orkar vi
återgå till samma bild om igen
av en själv
sittande vid den ojämna trottoarkanten
väntande på
en annan figur.


Tills dess att den rösten
som alltid kommer
informerar oss sakligt
hen kommer inte




Fri vers (Fri form) av Amadea
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-03 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amadea