Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan två världar

I sanningen mellan två världar
Tiden ur ett annat perspektiv
Energi som ger liv åt fantasin
I kroppen som emotionellt mönster
Någon som rör vid ens själ
Orgasm liknande tillstånd av lycka

Som inlindad i en falsk trygghet
Svek har blivit som varningsklockor
Lyser och blinkar ifrån alla håll
Som en lätt inbillad massa
Utpressad på ett mindre fält
Känslor smälter som smöret i solen

Som minfält av utspridda tankar
Drömmar som liksom aldrig får liv
Det som bara finns i någons fantasi
För på toppen av ett högt berg
Ett lätt steg ut i mot kanten
Känn friheten som faller i vinden




Bunden vers av Lidde
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde