Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förut förbi förbli




Den långa vinden över
träd som borrar ned i jorden
här skall jag vara, förut förbi, förbli
som vi är väder, näringskedja
de kunde komma nu
och skjuta oss alla
en efter en på något vis
och det finns ingenting att göra åt det
omöjliga att tysta
se på allt eller vadhelst
med ögon stummare än djur
inför varandras gränsytor
sammansättningarnas beröringspunkter
iris, pupill, möt björkens bark
lapa i dig bladen medan du kan
du vill inte vara i mig på vintern
det svåra blir för stort och det stora för splittrat
jag går bara sönder inuti oss
ser så tydligt hur träden borrar ned sig
medan vi blåser










Fri vers av djuransikte
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-03 17:24



Bookmark and Share


    pleasant street
Vackert.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

djuransikte