Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni.

Sittandes på en stol vid fläkten i köket, en cigg i ena handen och grogg i andra.
Det är tyst, lite musik i bakgrunden, men det är tyst och lugnt i mitt huvud och i lägenheten.
Fyfan vilken harmoni jag känner nu, nästan eufori.
Snart kommer mannen hem, då blir allt helt perfekt.
Pusslet är lagt.




Prosa av S.Turesson
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson