Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolisk melodi

 

Spelas om och om i ett kalt rum

En sång som ljuder från en gammal radio

Sången om kärlekens starka kraft

Ett par trädskor skyndar in och ut ur rummet

här är din medisin

En filt läggs över med omsorg

Sången hörs tydlig 

Du är inte ensam någon finns runt dig

sänder dig omtanke  och värme

lämnar dig aldrig

Plötsligt slutar radion spela 

någon har stängt av den

Det är tyst mycket tyst

Den melankoliska sången

har fått på sina strängar toner av längtan

Saknaden ta tilbaka livet

Ler i sömnen 

Den efterlängtande stillheten sänker sig i nattens djup.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-07-03 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP