Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnfilosofi

Tankarna kommer tankarna går...
hjärnan aldrig stilla står,
inte ens när sovtidens klocka slår
jag tror att ni alla förstår.

Tankarna far som små ilskna pilar
ibland som rena rama racerbilar,
snabbt de kommer fram i sin tankebana
men för mig blir det aldrig en vana.

Att få stopp på dessa tankar
som snabbt på min hjärnbark bankar
det är inte alltid så lätt ska ni tro
det är som om ett litet spöke därinne bo.

Jag har hört att det finns såna, ja minsann
men att man faktiskt stoppa dem kan,
terapeuten sa till mig som så,
absolut det skall gå.

Du måste bara stilla ditt sinn
och försöka vila hjärnan din,
men hallå bäste terapeut där du sitter
det är ju det min hjärna inte gitter!








Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 18:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Att låta det gå fort i hjärnan är att vara rädd för att känna...sorgen i hundra fall av hundra.

Strunta i frågorna om varför ! Gå direkt på sorgen och gråt !

Om du inte kan så är bitterheten och ilska i vägen. Då måste den ut. Till den det gäller.

Allt går att fixa. Lugnt och metodiskt berättar man för den det gäller.
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP