Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräshoppan

Satt på ett strå

Spelade på sina strängar

Härlig musik i örat så trött

Den spelade en melodi

Godmorgon vakna upp

Låt inte din sömniga blick

tappa fokus på din tid

Gräshoppan gömde sig i grödskan  så djupt

spelade vidare på sin sång

Nöjd glad med livet i behåll......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-03 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP