Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säckväv

två sätt att vara
mörka eller
ärlig
svårt kan det vara
hålla mask
väljer ärlighet
känns rätt att vara
förflutenhet
kan såra
om tillåtes
känslan att allt
är för sent
försvinner i nattljuset
den enögde
ser i sitt perspektiv
säckväv är det




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-07-03 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP