Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förlåt

hon tror sig veta hur
man gör när man ska
att hennes sätt
det rätta
sätt mig tillrätta
platta min matta

hon vågar spekulera
överraskande anklaga
rikta fingrar
med naglar vassa
vem älskar mest
vem gör flest
baddar pannor skönast
smeker finporslinet lenast
hon

jag ser rött

trippat på tå
slitit ut ångesttarmar
vill vara tillräcklig
överallt
på samma gång

klappar en veckad kind
inte bra nog lilla ysterdyster
inte bra nog

vara lite rara
vore kanske det uppenbara
på samma sida
i detta nu

de lever inte för evigt
eller hur




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-28 00:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
känns som ett lyckat experiment.
2020-07-29

    ej medlem längre
Utan att veta så gissar jag på att Du beskriver ett barn, dennes beteende och personliga stil. Och en egen undran ”hur ska jag förhålla mig till detta?” I diktläsning ingår gissningsleken.
2020-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP