Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur längtan att manifestera kärlek *


Zornbrud

Zornbrud
född ur asfaltsdjungel
undflyende hår
magnetiskt majestätiskt
vandrar in och ut
in igen
väntanlängtar
ser ut genom glittrande blå
världen är ljusare här
i min hand
brunare än pepparkaka
lovar

Många
har massor men ingenting
medan du (jag kan inte räkna så högt)

se mig i rusigt rött
läs mina ögonlock
alla rynkor som är vi
tredje ögat
visar härgårman
många liv innan nu

men du har ingen aning






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-04 00:11



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08

  Annie b'larsson VIP
Mycket fint om allt, om livet, allt. Vacker lyrik.
2020-07-04

  SatansSon
många v<ckra kvinns i dalarna.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP