Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTAD MONOLOG

PLATT FALL.

Flottyrkokta krustader
doftar
Skapad glömska inleder
livslögnen

Livets genitala minnen
sparas i bilder

Vi borde till varje pris
omfamna framtiden.

© Bosse 4 juli 2020.






Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-07-04 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten