Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Apropos Båstad och Vadstena


BROTTSLIGHET PÅ ENTREPRENAD

När småpåvemaffians civilekonomer
etablerar sig i mindre samhällen,
köper hus och fastigheter,
blir entreprenörer och bidrar till
den ekonomiska näringen,
blir kommunen styrd av
ekonomiska maffiametoder
och dold diplomati i plutokratins våld,
som färgar av sig på allt de företar sig
med sina brottsliga intellekt,
där oskyldiga misstänkliggörs förtalas
och förföljs,medan de själva säkrar sina
samhällspliktiga positioner.

Sådana samhällen saknar gärna fast
stationär polis,eller har någon på besök
en gång i veckan 2 timmar,
som är lätt manipulera.

När en kommuns ekonomi är svag,
och låter sig köpas av vem som helst,
för att ekonomin bedöms viktigare
än lag och ordning,får samhället
de monster det förtjänar,medan
anmälningarna läggs ner och inte ens
vittnen hörs,vilket indikerar att polisen
själv,har intresse av tystnad,
men den som är tyst medverkar,
till fortsatt brottslighet,
och skyddande av brottsling.

Befolkningsminskningen ökar och de som
är kvar är gisslan medan vittnena är döda.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2020-07-04 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP