Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS - 112 - KROCK

Boom-krash
matall fast
du klämtar
så illa

På stundom
sekunder el. minuter
brandkåren
förlåt räddningstjänsten

5 min sen
jag å proffset
spärrar trafiken
du andas än?

10 min senare
ambulansen som
sliit sig från kaffet
anländer räddar...

OBS! Vardag innan Corona...






Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-07-04 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig