Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Känslor är som vågor
ibland krusar dem bara vattenytan
ibland vräker dem fram på havsytan.
Men båda sorterna kan ställa till med
otroliga och förfärliga saker.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-04 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har hört talas om en "störtflod" av känslor som översvämmade en viss person.
Men en tsunami måste väl liknas vid en "häftig förälskelse!?

Jag älskar Ditt bildspråk!
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP