Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du se resultatet?


Trådar

Sluta inte
Väv din väv

Trådar, trådar
Härvor

Följ tråden
tappa inte bort den

Går den sönder
fortsätt, fortsätt

Det är din väv
Du väver
Livets väv




Fri vers av lydia
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-07-11 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydia