Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än windows Kan!

Tekniken är tillgänglig för alla.
Men varför förstår inte alla sig på den?




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-04 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim