Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fönster ut mot världen/Med bilder talar alla!

1.
Hur ser världen Ut? (Vänd på världsbilden, ut och in)
Om man säger att man tittar på världen genom ett fönster...
Hur ser världen ut genom just detta fönster?
Är det inte världen som skapas av detta fönster (Bilduttryck)?
Och världen som Består, som i en beståndsdel, av en massa fönster....?
Kanske har jag blivit galen, eller bara genialisk...?
Men det är ju bara bildligt vi talar!
(Med Bilder)



2.
Med bilder talar alla, istället för liknelser...
Ty bilder är lättare att förstå...!
Om de inte talas med de tusen orden, som betraktaren får...
Till på köpet, när betraktaren står och tittar,
OCH försöker tolka det den ser!
Är bilden enkel eller svår?
Vilket språk används?
Skall det göras en enklare analys, eller en Svår?




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-04 12:24



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
En del säger att vi startar våra processer med en bild
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mim